TULA.VN - Electronics Materials and Instruments in Vietnam - Thư ngỏ EMBEonline gửi đối tác  
       TIẾNG VIỆT     
Home | Line Card | Letter | Site Map | Contact Us
            
DEVICE PROGRAMMER | INSTRUMENTS | MATERIALS | COMPONENTS | SERVICE ABOUT US | FAQ
 SUPPORT
»
Hot news
»
News and Events
»
Jobs
»
View our online STOCK
»
FAQ
»
Google Translate Tools
»
Company Annoucements
 Số lượt truy cập
We received

245474559
page views since 20/12/2006
 Ai đang online
There are currently, 0 guest(s) and 0 member(s) that are online.

You are Anonymous user. You can register for free by clicking here



OUR PARTNERS
(Products Line-Card)



Flash Support Group

PEmicro

Power Supply

Shenzhen KESD Technology Co.,Ltd.



Car and Consumer IC Solutions Provider


  
Printer Friendly Printer Friendly  Send to a Friend Send to a Friend
Thư ngỏ EMBEonline gửi đối tác
THƯ NGỎ
“V/v: hợp tác truyền thông và thương mại điện tử”

Kính gửi Quý Công ty,

EMBEonline.com - là chuyên trang tin tức về ngành Công nghiệp Điện tử và Truyền thông ở Việt Nam. Trong đó đặc biệt tập trung vào mảng công nghiệp công nghệ điện tử nhúng (Embedded Electronics Industry) và các kiến thức, kỹ năng liên quan để đào tạo cán bộ KHCN của Việt Nam, vì sự phát triển của ngành công nghiệp phần cứng, gia công sản xuất và thiết kế chế tạo các sản phẩm điện tử công nghệ cao của Việt Nam và các đối tác.


Để hỗ trợ cho hướng phát triển chính của EMBEonline, chúng tôi đã liên tục hoàn thiện và bổ sung thêm mới các tính năng phụ trợ và môi tường hợp tác, tương tác thân thiện nhằm tạo ra những giá trị mới tốt nhất cho người dùng và cộng đồng ngành Công nghiệp điện tử.

Với phương châm trên, EMBEonline chúng tôi là sự lựa chọn phù hợp để đồng hành cùng Quý Công ty. Chúng tôi rất mong mỏi nhận được sự hợp tác và hỗ trợ từ phía Quý Công ty trong việc biên soạn, biên tập hoặc cung cấp các nội dung “thông tin về doanh nghiệp, sản phẩm và dịch vụ tiêu biểu” của Quý Công ty để trên cơ sở đó chúng tôi cập nhật miễn phí lên EMBEonline.com hoặc Quý Công ty tự thực hiện qua tài khoản được cấp quyền. Chúng tôi tin tưởng rằng những dữ liệu thông tin được cập nhật sẽ mang lại những giá trị lớn cho cộng đồng ngành công nghiệp Điện tử và Truyền thông ở Việt Nam, cũng như cho lợi ích thương mại của chính Quý Công ty. Các dữ liệu thông tin của Quý Công ty sẽ được chúng tôi bảo vệ bản quyền và tuân thủ theo Quy định của điều khoản sử dụng của EMBEonline để bảo vệ các quyền và lợi ích hợp pháp của Quý Công ty.

Cùng với các dịch vụ hỗ trợ miễn phí như trên, chúng tôi cũng có những ưu đãi và hỗ trợ đặc biệt cho các doanh nghiệp trong ngành về quảng cáo, quảng bá sản phẩm và dịch vụ mới trên EMBEonline.com. Các dịch vụ cụ thể bao gồm: đặt banner/ logo hoặc hình ảnh sản phẩm của Quý Công ty ở trang chủ và những chỗ dễ nhận biết của người dùng; biên tập, biên dịch các bài báo hoặc tài liệu kỹ thuật về sản phẩm, công nghệ của Quý Công ty & Đối tác ra tiếng Việt Nam hoặc biên dịch ngược lại ra tiếng Anh; đăng tải bài viết quảng cáo, quảng bá sản phẩm, dịch vụ của Quý Công ty tới cộng đồng doanh nghiệp trong ngành hoặc các nhóm đối tượng khách hàng mục tiêu thông qua cơ sở dữ liệu hàng chục ngàn địa chỉ e-mail của khách hàng.

Chúng tôi hoàn toàn tin tưởng rằng với dịch vụ và sự hỗ trợ tận tình của Chúng tôi sẽ đem lại những hiệu quả thiết thực đối với kết quả hoạt động sản xuất kinh doanh của Quý Công ty. Vì vậy, xin hãy đừng ngần ngại liên hệ và chia sẻ với chúng tôi mong muốn của bạn.

Rất mong nhận được phản hồi của Quý Công ty.

Xin trân trọng cảm ơn!

Đại diện Ban quản trị và Nhà bảo trợ chính,
EMBEonline
sales@EMBEonline.com


 
Biểu giá ước định:

    Đặt logo/ banner ở trang chủ: 200 USD/ năm.
    (Trả phí từng tháng: 20 USD/ tháng)
    Xin vui lòng liên hệ để có báo giá chính xác!








 
Hanoi, 09 March 2009

LETTER
"A/b: electronic commerce and communications"

Dear Sir/ Madam,
EMBEonline.com - a professional news site on Electronics and Communications Industry in Vietnam in which a special focus on Embedded Electronics Field and the related knowledge, skills to help training Sciencetist & Engineers of the Vietnam Country for the development of Electronics hardware industry, and the production and design & innovation of Hi-tech products in Vietnam and its partners.

To support the development of EMBEonline as mentioned above, we have continually improved and added new features and support each cooperation, friendly interaction to create new values best with the user community and the industry.

With such, we find out your company as a client suitable for going with EMBEonline.com in the future. And we look forward to receiving the cooperation and support from your company in the compilation, editing, or provide “the main business, products and services represented” which updated into EMBEonline.com with free fee. Base on your documents, we will update by us or private account of the grant. We believe that the data information is updated to keep bring the value for the industrial community, as well as the commercial interests of your Company. Information Database of your company will be protected by copyright and abide by the stipulations of the using conditions by EMBEonline to protect the rights and lawful interests of Your Company.

Along with the services and support for free fee as above, we have no free services of the incentives and special support for industry’s enterprises as advertising, promoting products and services posted at EMBEonline.com. Specific services include: place banner / logo or image of your product into our homepage and the position to be easy to identify by the visitors; editing, translating your articles or technical documents of the products and technology (Datasheet, Brochure, Catalog, Company Profile…) from your Company & Partners to Vietnamese or vice versa translate into English; sending your advertising messages, promoting products and service documents to the business community or industrial customer goals Categories through our e-mails database included tens of thousands of client e-mails.

We fully believe that our services and support will bring effective well and practical results for the production business of your Company. Therefore, please feel free to contact us and share with us your need.

Look forward to your reply.
Thank you very much!

On behalf of management board
EMBEonline
sales@EMBEonline.com

Standard Quotation:

   Place logo/ banner at Homepage: 300 USD/ year.
    (If do payment every month: 30 USD/ month)
  Please do contact us for our updated quotation!


P/S: Xin vui lòng tải nội dung file đính kèm là nội dung của bài viết dạng PDF ở đây http://tula.vn/upload/LetterEMBEonline2009.pdf



 

 OTHER ARTICLES:

  .

Economic Advantages of In-System Programming (2009/07/14 10:21:35)

  .

Thư ngỏ TULA gửi Quý khách hàng 2009-2022 (2009/07/10 08:08:51)

  .

SMH Technologies Announces a New Sales Office for Poland (2009/05/04 00:58:52)

  .

Zytronic boosts presence in Asia Asia-Pacific by appointing new distributor in Japan (2009/03/28 02:42:37)

  .

QuickLogic and Interconnect Systems Provide HiLo Socket Solutions (2009/03/21 00:48:45)

  .

MINATO ELECTRONICS INC. (2009/03/20 00:53:12)

  .

Site Map (2008/04/28 12:08:34)

  .

Customers Support (2007/07/25 20:02:58)

  .

Web users (2007/07/25 19:52:19)

  .

Người dùng website / Website Users (2007/07/13 16:08:50)

  .

Khách hàng / Customers (2007/07/13 16:08:16)

  .

Cổ đông / Investor Relations (2007/07/13 16:07:52)

  .

WTEC REPORT ON THE KOREAN ELECTRONICS INDUSTRY (2007/07/12 23:09:54)

 

 RELATED ARTICLES:

  ¦

Thư ngỏ TULA gửi Quý khách hàng 2009-2022 (2009/07/10 08:08:51)

  ¦

Zytronic boosts presence in Asia Asia-Pacific by appointing new distributor in Japan (2009/03/28 02:42:37)

  ¦

MINATO ELECTRONICS INC. (2009/03/20 00:53:12)

 






CONDITTION AND USING TERMS

TULA Solution Co., Ltd - Công ty TNHH Giải pháp TULA
Headquater: No. 173 Group 15, Dong Anh District, Hanoi 10000, Vietnam
Head-Office: No. 6 Lane 23, Đình Thôn street, Mỹ Đình ward, Nam Từ Liêm Dist., Hà Nội, Vietnam
Tel.: +84-24.39655633,  Hotline: +84-912612693,  E-mail: info (at) tula.vn

 
Copyright © 2005-2023, TULA Solution Co., Ltd. All right reservedABOUT US | FAQ